POLÍTICA DE PRIVACITAT

POLÍTICA DE PRIVACITAT2018-05-28T07:05:26+00:00

POLÍTICA DE PRIVACITAT

La nostra Política de Privacitat estableix els termes en què Es Racó de ses Idees i l’Associació Ondine fan servir i protegeixen la informació que li proporcionen els seus usuaris quan utilitzen aquest lloc web. Estam compromesos amb la seguretat de les dades dels usuaris. Quan et demanam omplir els camps d’informació personal, ho fem assegurant que només es farà servir d’acord amb els termes d’aquest document. Aquesta política de privacitat pot ser actualitzada, de manera que et recomanam que revisis contínuament aquesta pàgina per assegurar-te que estàs d’acord amb els canvis.

INFORMACIÓ RECOLLIDA

El nostre lloc web podrà recollir informació personal, per exemple: nom, informació de contacte com ara la teva adreça de correu electrònic i informació demogràfica.

ÚS DE LA INFORMACIÓ RECOLLIDA

El nostre lloc web utilitza la informació per proporcionar el millor servei possible, particularment per mantenir un registre d’usuaris. És possible que t’enviem correus electrònics periòdicament a través del nostre lloc amb informació que considerem rellevant o que pugui oferir algun benefici. Aquests correus electrònics seran enviats a l’adreça que ens proporcions i podran ser cancel·lats en qualsevol moment.

Es Racó de ses Idees i l’associació Ondine estam compromesos amb mantenir segura la teva informació.

COOKIES

Una galeta es refereix a un fitxer que s’envia amb la finalitat de sol·licitar permís per emmagatzemar al teu ordinador. En acceptar, aquest fitxer es crea i la galeta serveix llavors per obtenir informació respecte al trànsit web, i també facilita les futures visites a una web recurrent. Una altra funció que tenen les galetes és que amb elles les webs poden reconèixer-te individualment i per tant brindar-te el millor servei personalitzat.

El nostre lloc web fa servir galetes per a poder identificar les pàgines que es visiten i la seva freqüència. Aquesta informació es fa servir únicament per anàlisi estadística i després la informació s’elimina de forma permanent. Pots desactivar les galetes en qualsevol moment des del teu ordinador. No obstant això, les galetes ajuden a proporcionar un millor servei dels llocs web. Aquestes no donen accés a informació del teu ordinador, a menys que així ho tries. Pots acceptar o no acceptar l’ús de galetes. No obstant això, la majoria de navegadors accepten galetes automàticament ja que serveixen per tenir un millor servei web. També pots canviar la configuració del teu ordinador per desactivar les galetes. Si es desactiven, és possible que no puguis utilitzar alguns dels nostres serveis.

ENLLAÇOS A TERCERS

Aquest lloc web pot contenir enllaços a altres llocs que poden ser del teu interès. Si fas clic en aquests enllaços i abandones la nostra pàgina, ja no tenim control sobre el lloc al què ets redirigit i, per tant, no som responsables dels termes de privacitat ni de la protecció de les teves dades en aquests altres llocs. Aquests llocs estan subjectes a les seves pròpies polítiques de privacitat per la qual cosa és recomanable que els consultis per confirmar que estàs d’acord amb elles.

CONTROL DE LA TEVA INFORMACIÓ PERSONAL

En qualsevol moment pots restringir la recopilació o l’ús de la informació personal que proporciones al nostre lloc web. Cada vegada que et sol·licitem omplir un formulari, com el d’alta d’usuari, pots marcar o desmarcar l’opció de rebre informació per correu electrònic.

Es Racó de ses Idees i l’associació Ondine no vendran, cediran ni distribuiran la informació personal recopilada sense el teu consentiment, llevat que sigui requerit per un jutge amb una ordre judicial.

Es Racó de ses Idees i l’associació Ondine es reserven el dret de canviar els termes de la present Política de Privacitat en qualsevol moment.